Bureau Tumi Pangalila
/ architectuur / onderzoek / projectbegeleiding /
medewerkers & adviseurs | bureau | contact | home | januari 2010Hier word ik blij van .... Meer uit 2009 ....

2009

geplaatst op 14 september 2009

tegel van Gianni Gianni vertelt over zijn mozaiektegel...
het participatie project de Kindroute fungeert als aanknopingspunt voor
EEN VERHALEN PROJECT.
Kijk op Kindroute in de Pijp

geplaatst op 13 september 2009

Charl & Anouk Het was Open monumentendag & de Rotterdam Fashion Award werd uitgereikt aan de nieuwe lichting van 2009. Charlotte en Anouk liepen mee voor een bevriende ontwepster, de dag kon niet meer stuk. Veel vernieuwende, exploderende, architectonische en ook ingetogen mode gezien, echt genieten!

geplaatst op 13 juni 2009

Mankind I Aangestoken door de Mozaiek WORKSHOPS die ik organiseer, zie hier mijn eerste werkstukje, met titel Mankind I.

geplaatst op 1 juni 2009

Ineke Smits Tijdens de Open Atelierdagen in Hilversum bezocht ik het atelier van een vriendin, Ineke Smits. Zij maakt zeefdrukken, monoprints en foto's met sprekend krachtige kleuren. Mooi gelaagde Werken waarin je flarden terugvindt van de dagelijkse werkelijkheid. Op haar site SmitsArt vind je meer werk, maar eigenlijk moet je de stukken in het echt zien!

geplaatst op 17 mei 2009

lampenjurkje ...lichtengeltje...

Ik heb gister de manifestatie KunstKracht NEGEN in Hilversum bezocht. Wat een ontspannen sfeertje, heerlijk! De hangende houten installaties van Chiel Kuijl, "deiners in netwerken", zijn het uitproberen waard, ook voor kinderen! De installatie is de hele zomer ook te zien en te "bezitten" in de tuin van het bezoekerscentrum van natuurmonumenten in ´sGraveland.

meedein installatie van onbewerkt hout


geplaatst op 3 mei 2009

Het is lente, reigers op rij

Alle reigers op een rijtje ...


geplaatst op 7 maart 2009

stapelen maar..

Ik heb eindelijk Eemnes weer eens bezocht, oude bouwmaterialen kunnen een ontwerp zo verrijken!


geplaatst op 25 februari 2009

Charlotte doet de O-opleiding op de Rietveld Academie in Amsterdam. Het is een ongelooflijk inspirerende omgeving. Ik ben op de open dag geweest en het begint vreselijk te kriebelen om weer naar school te gaan!!!

takelsysteem garderobe

Zelfs van het garderobe gebeuren maken de Rietveld studenten een event! De jassen worden vanaf de basement met katrollen naar de hoogste verdieping getransporteerd. Bijkomend effect is dat je daardoor vanzelf langs de afdelingen mode, architectuur, fotografie, sieraden, stofontwerpen e.d. komt om aan het eind je jas weer op te halen!

afd architectuur


geplaatst op 13 februari 2009

Deze week ben ik op de Material Xperience in Utrecht geweest, onderdeel van de Utrechtse Bouwbeurs. Geweldige innovatieve materialen en toepassingen gezien. Inspiratie te over begeleidt met lekkere hapjes en drankjes! Het materiaal op de foto is translucent concrete, prachtig materiaal voor een balie of halftransparante scheidingsmuur!

translucent concrete


geplaatst op 9 februari 2009

Als superblije moeder moet ik dit natuurlijk nog even kwijt vlak voor de vakantie, Charlotte en haar model Anouk staan ergens tussen de andere deelnemers.
De "Kunst om het Lijf" ontwerpwedstrijd was een heel leerzaam project!

Kunst om het Lijf

Allemaal een heel prettige vakantie, groetjes Tumi


naar homepage | Hilversum 2006/2010 ©